«

«

Říj 30

Partnerem SRŠŇů se stal MAXI-TIP

 

Vedení našeho klubu uzavřelo smlouvu se sázkovou kanceláří Maxi-Tip. Jak moc bude vzájemná spolupráce efektivní a přínosná pro klub můžete ovlivnit i vy, naši příznivci a fanoušci.

Registrací u Maxi-Tipu přes odkaz (níže, pod článkem, vedle článku, na klubových stránkách) může každý zvýšit podporu našeho klubu a zároveň získat jedinečný bonus 1 000,-, díky kterému si může zkusit vsadit na nepřeberné množství sportovních událostí.

K dispozici má každý také přehlednou aplikaci pro mobilní telefon.

Registrace je velmi jednoduchá, stačí kliknout na banner (odkaz) Maxi-Tipu na klubových stránkách a vyplnit registrační formulář.

Následně se provede fyzické ověření osoby, což je povinnost ze zákona. Tento krok provede kurýr, který se s Vámi po zaregistrování spojí a domluví si schůzku v čase a místě, které si sami zvolíte.

Výhodou a důvodem, proč by se měli příznivci klubu takto zaregistrovat je nejen podpora klubu SK Sršni a finanční pomoc, kterou to přinese, ale třeba také již zmiňované bonusy a široká nabídka sportovních událostí s nejvyššími kurzy na českém trhu.

Tak neváhejte! A hrajte s Maxi-Tipem.

Na derby s Čáslaví 4.11. totiž Maxi-Tip vypíše kurzy jak na zápas, tak unikátně i na střelce branek domácího týmu.

Fanděte a bavte se!